I vore ristede kaffer prøver vi at opnå et vidt spænd af smagsnuancer, og samtidig riste så nænsomt som muligt, således at de enkelte kaffers egenskaber træder frem.

En super blend, der kan anvendes til espresso, mocca og stempel, det er husets kaffe til ToGo og smager herligt med eller uden mælk.
Den indeholder Java Preanger, Brazil Santos og Sidamo til at give den lille ekstra kant når den drikkes ren eller til at bryde igennem mælken.
Det er en kraftig blend der ikke bliver bitter, og kan smages i lang tid efter den sidste mundfuld, kan være vanedannende..

En ren Brazil, en ligeså fyldig kaffe som #9, dog uden kant fra Sidamo, derfor mere rund og til at drikke uden mælk.
Rigtig god til mocca eller stempel – kande, men er også super til espresso.

Vi rister Columbiaen til lige før 2. knæk, det giver en herlig rund kaffe med en bred vifte af smagsnuancer, en fyldig kaffe i den lettere afdeling, og aldrig bitter. En kaffe der er god til mocca og stempel – kande, og med øvelse også til espresso.